Z 28. nedeljo med letom se zaključuje teden za življenje. Spoštujmo življenje od spočetja do dostojnega odhoda. Življenje je Božji dar. Naši birmanci se vračajo z duhovnega vikenda pri Novi Štifti.

          Biblična skupina, ki jo vodi p. Bogdan bo imela redna srečanja ob torkih ob 19.45 v samostanski učilnici.

          Birmanska devetdnevnica bo vsak večer vključena v mašo. Dobimo se pol ure prej. Vabljeni so starši in botri birmancev, sorodniki, molitveni botri in vsi, ki z molitvijo želite spremljati pripravo.

 •          Srečanje z birmovalcem bo v četrtek ob 17.30. Po sporedu se bo pogovoril z vsemi birmanskimi družinami. Otroci pridejo s starši, brati in sestrami.

 •          Sveta birma bo v soboto, 19. oktobra ob 15. uri. Slovesnost svete birme bo vodil generalni vikar Koprske škofije g. Slavko Rebec. Birmanci se zberejo ob 14. uri v spodnji učilnici.

 •          Misijonska bo prihodnja nedelja, ko bodo pri maši ob 10. uri sodelovali otroci in starši 5. razreda. Nabirka te nedelje bo namenjena misijonom in delu misijonarjev.

 •          Župnijsko romanje bo od 25. do 27. oktobra – tokrat se bomo podali do svetišča vklesanega v pobočje Monte Balda, Trento, Bolzano, Merano, Brixen, Innsbruck in Wattens. Cena romanja je 190 € na osebo. Do zapolnitve sprejemamo prijave v zakristiji, s plačilom akontacije 100 €. Pohitite. Čas za prijave je še ta teden.

 •          Novembrska pisma – na klopeh v cerkvi dobite ovojnice z listi, na katere napišete imena vaših pokojnih. Vključili jih bomo v daritev svete maše vsak dan v novembru, med tednom pri večerni maši in v nedeljo ob 18. uri. Hvala za vaš dar.