ORATORIJ 2017 – v soboto, 8. Julija je bil zaključek letošnjega oratorija, ki je vsak dan na Kapeli zbral 130 otrok in 50 animatorjev pod duhovnim vodstvom p. Jerneja. Živahnost, smeh, razigranost so polnili samostan z okolico. Vsi so pritrjevali, da je bilo lepo (beri kul). Vsem animatorjem se zahvaljujemo za čas in predanost, staršem pa za zaupanje. Prav vsem pa želimo lep in doživetij poln počitniški oziroma dopustniški čas. Dopolnite ga z izkustvom spoznavanja Boga v lepoti stvarstva. Srečno.

Maša v Domu upokojencev NG – meseca julija in avgusta bo maša na prve petke – 7. julija ob 14.00 in  4. avgusta ob 14.00 ter praznična 16. avgusta ob 15. uri v jedilnici doma.

Obnova cerkve – notranjost cerkve čaka temeljita obnova poslikav in štukatur, kot posledica časa in potresa 1976. Obnova bo trajala skoraj dve leti. Za prvo fazo smo pridobili nekaj sredstev na razpisu Ministrstva za kulturo. Z delom bomo pričeli po prazniku Marijinega vnebovzetja. Veseli bomo vaše moralne in denarne podpore. Od tega bo odvisen tempo obnove.