Postna akcija za župnijsko Karitas. Danes in prihodnjo nedeljo vas bodo po mašah prostovoljni člani naše Karitas vzpodbujali k darovanju za pomoč družinam v stiski v naši župniji.Pri maši ob 10. uri sodelujejo starši in otroci 2. razreda.

Kosilo s samostansko družino danes ob 12. uri. Starejši, bolni in invalidi dobrodošli na postnem kosilu v naši samostanski dvorani. Župnijski Karitas smo hvaležni za pomoč in sodelovanje.

Predavanje za starše - *Čas - vzeti si ga za najpomembnejše* – Kristina Kosmač, v četrtek, 8. marca ob 19.45 v samostanski dvorani - V tempu življenja in številu obveznosti, ki nam jih pogosto narekuje današnja družba, se nam dogaja, da nimamo časa - nimamo časa za tisto, kar čutimo, da je resnično pomembno in nam prinese občutek izpolnjenosti, zadovoljstva, miru. Ugotovimo, da so odnosi tisti, ki štejejo. Odnosi so prostor, kjer se lahko zgodi najlepše, a obenem tudi najbolj boleče, če odnosov ne znamo negovati, če si zanje ne vzamemo kvalitetnega časa. Ustavili se bomo in pogledali v svoje življenje, kaj je tisto, kar nam je najpomembnejše in kako to zaživeti v vsakdanu družinskega življenja.

Križev pot v petek, 9. marca pripravijo otroci in starši 7. razreda.

Duhovna obnova za ŽPS in katehistinje bo v soboto, 10. marca od 17. do 20. ure na Sveti Gori.

Pri maši ob 10. uri na 4. postno nedeljo sodeluje 7. razred.