V ponedeljek p. Jernej odhaja v eksklavstracijo. Eno leto bo živel izven samostanske skupnosti in premislil o svoji nadaljnji redovniški in duhovniški poti. Pripravil je »pismo Kapelčanom« in si ga lahko vzamete na mizici. S hvaležnostjo ga spremljajmo v molitvi. 

Ministranti – stare in nove vabimo na prvo srečanje v soboto, 1. septembra ob 9.30.

Veroučno leto 2018/19 – na oglasni deski v cerkvi, na lističih in spletni strani župnije je objavljen letošnji veroučni urnik, da boste lažje razporejali druge dejavnosti. Veroučno leto bomo začeli v nedeljo, 9. septembra 2018 s sveto mašo ob 10. uri. Vpisovanje v 1. razred bo dve nedelji po 10. maši in sicer, 26. avgusta in 2. septembra

Uvodno srečanje za otroke vseh razredov in njihove starše bo v ponedeljek, 10. septembra ob 17. uri v samostanski dvorani. Otroci bodo dobili knjige ter spoznali svoje katehete. Kdor še ni vrnil lanske knjige, naj to stori čimprej.

Združitev nedeljskih maš. Ker ostajava s p. Vilijem sama bomo nedeljski maši ob 7.00 in 8.00 združili v eno in sicer ob 7.30. Vemo, da boste eni in drugi prizadeti, vendar ne bo šlo drugače. Hvaležna bova, če boste to razumevajoče in dobrohotno sprejeli. Prvič bo maša ob 7.30 v nedeljo, 9. septembra.