Začetek veroučnega leta in blagoslov šolskih torb ter otrok bo danes pri maši ob 10. uri. Vsem otrokom in staršem želimo, da bi odkrivali Božjo ljubezen in jo uresničevali v svojem življenju.

          Skupno srečanje za starše in veroukarje bo jutri, v ponedeljek, 10. septembra ob 17. uri v samostanski dvorani. Otroci se bodo srečali s kateheti in dobili veroučne knjige. Otroke vabimo k ministrantom, v otroški in mladinski zbor ter k Frančiškovim otrokom.

          Povišanje sv. Križa v petek, 14. septembra, je praznik Slovenske frančiškanske province. Molimo za nove redovne poklice in zvestobo poklicanih.

          Prihodnjo nedeljo bodo mašo ob 18. uri oblikovali letošnji birmanci. Njihove starše vabimo na pogovor po maši v samostansko dvorano.

          Delavnica molitve in življenja bo v naši župniji. Prvo srečanje bo v ponedeljek, 17. septembra. Vse, ki želite poglobiti svoje krščansko življenje vabimo, da si več preberete na plakatu oz. lističu.

          Romanje v Loreto, k p. Piju, sv. Nikolaju in sv. Frančišku od 7. do 11. oktobra – prijavite se lahko v zakristiji na Kapeli..