Današnja nedelja je Frančiškova in rožnovenska. Pri nas je celodnevno češčenje. Najsvetejše bo izpostavljeno po mašah do 12.30 in od 15.00 do večerne svete maše. Nabirka je namenjena spodbujanju mladih poklicev.

Župnijsko romanje – danes odhajajo na pot naši romarji, ki se vrnejo v četrtek zvečer. Obiskali bodo Loreto, Bari, San Giovanni Rotondo in Assisi. Bodimo povezani v molitvi.

Birmanci začenjajo bližnjo pripravo na birmo, ki bo 20. oktobra ob 15.00, v petek, 12. oktobra. Ob 8.00 bo odpeljal avtobus s parkirišča na Kapeli v Strunjan. Naj bo duhovni vikend milostni začetek naše priprave. Molimo za birmance in njihove starše ter botre.

Prihodnjo nedeljo bodo pri maši ob 10. uri sodelovali otroci 3. in 4. razreda skupaj s svojimi starši. Pri večerni maši ob 18. uri bodo pele Terezijine pevke.

Nadomeščanje. V času odsotnosti p. Nika nam bodo priskočili na pomoč patri s Svete Gore.

Pevce in pevke vabimo v otroški zbor. Vaje so ob nedeljah ob 9. uri. Vse za lepše bogoslužje. Starši podprite otroke.

Škrabčevo leto –Slavnostna prireditev ob 100-letnici smrti p. Stanislava Škrabca – vsem, ki ste kakorkoli sodelovali in pripomogli, da je bila obeležitev Škrabčeve obletnice tako dostojanstvena,se iskreno zahvaljujemo in kličemo na vas Božji blagoslov.