Verouk smo sklenili. V Kromberku ste prejeli tudi urnik verouka, da bi se jeseni vpisali in redno začeli.

Otroci, tudi med počitnicami ne pozabite na dnevno molitev, tedenskomašo in lepo, primerno vedenje, oblačenje in govorjenje.

Mladi in družine, tedni duhovnosti in dnevi zbranosti in sprostitve so v Stržišču v juliju in avgustu. Oglejte si programe, da se morete prijaviti na: pot.rkc.si.

Marijo Magdaleno, zavetnico podružnice v Lokah bomo počastili s slovesno mašo prihodnjo nedeljo, 22. julija. Prosim domačine, da vse pripravite kot običajno.

Na Krištofovo nedeljo, 22. julija bom po maši blagoslovil prometna sredstva (avtomobile, motorje, kolesa) in udeležence v prometu. V poseben nabiralnik izročimo darove za prevozna sredstva misijonarjem – MIVA. Hvala!

  • Žiga bo krščen v Kromberku. Staršem iskreno čestitamo
  • Verouk smo sklenili z zahvalno mašo in podelitvijo spričeval. Pohvalimo vse, ki ste pridno sodelovali pri verouku, pri maši in se trudili živeti po Božji volji. Ostalim voščimo boljše nadaljevanje septembra! V Kromberku ste prejeli tudi urnik, da bi jeseni redno začeli
  • Otroci, tudi med počitnicami ne pozabite na dnevno molitev, tedensko mašo in lepo, primerno vedenje, oblačenje in govorjenje
  • Mladi, tudi končan 9. razred, lepo vabljeni na teden duhovnosti v Stržišče od 8. do 15. julija. Prijave na: pot.rkc.si

Telovo – praznik sv. Rešnjega telesa in krvi: na Vogrskem je danes po maši procesija z Najsvetejšim.
Kvatrna miloščina je danes še na Vogrskem. Hvala!
Sklep verouka in podelitev spričeval imamo v Kromberku danes, na Vogrskem pa 10. junija.
Priprava na krst bo še v sredo, 6. junija ob 20h v veroučni učilnici v Kromberku.
Župnijsko romanje: v soboto, 9. junija potujemo v Padovo k svetemu Antonu in Leopoldu Mandiću. Avtobus odpelje iz Kromberka ob 7h. 
Hrano in pijačo vzamemo s seboj (iz torbe). Po mestu bomo nekaj hodili, zato vzemite primerno obutev, za v cerkev pa dostojno obleko.
Vogrski birmanci in spremljevalci gredo na romanje v Oglej in na Barbano v soboto, 16. junija ob 8h.