Koronavirus: ob epidemiji bolezni COVID-19 je Slovenska škofovska konferenca izdala stroga navodila za bogoslužja in obnašanje v cerkvi: - odpovedane so vse maše z verniki, tudi podeljevanje zakramentov, zakramentalov in druge

pobožnosti; - duhovnik lahko mašuje zasebno po namenih vernikov; - zdravi verniki lahko pridejo v cerkev molit, a ne več kot 10 naenkrat in v oddaljenosti najmanj 1,5 m; - verouk je prekinjen do preklica;- vsi smo povabljeni, da molimo za zdravje in blagoslov; - sveti maši lahko sledite po televiziji, po radiu ali na internetu.

Župnik mašujem vsak dan po vaših namenih (minuto pred mašo pozvoni). Spremljajte me v molitvi od doma. Prosim, da bi naročali maše (po telefonu ali e-pošti), ker jih zmanjkuje.

Župnijski urad je zaprt, župnik pa dostopen le na 041/588964 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Verouka do nadaljnjega ni. Starše prosimo, da z otroki pogledate http://sku.rkc.si/ ; otroci pa naj radi berejo dobre knjige za SBP.

Prvoobhajanci in starši: kot vidite, nismo imeli prve spovedi in se bojim, da bomo morali tudi prvo obhajilo odložiti na pozneje.

Spletne strani o prenosu maš, obvestilih, molitvi itd.: www.katoliska-cerkev.si; www.sku.rkc.si; www.portal.pridi.com; www.kp.rkc.si …

Cvetna nedelja bo prihodnja. Ob maši bom 'na daleč' blagoslovil tudi oljčne veje in drugo zelenje, ki ga boste doma pripravili kot običajno in ga tudi vi blagoslovite.

Oznanila za Kromberk in Vogrsko: www.zng.si in FB Župnija Kromberk.

 

Koronavirus: ob epidemiji - širitvi bolezni COVID-19 je Slovenska škofovska konferenca izdala stroga navodila v četrtek, 12. 3. za bogoslužja in obnašanje v cerkvi (glej https://katoliska-cerkev.si/izredna-navodila-slovenskih-skofov-za-preprecevanje-sirjenja-koronavirusa-covid-19-odpoved-svetih-mas-do-preklica): - odpovedane so vse maše z verniki, tudi podeljevanje zakramentov, zakramentalov in drugih pobožnosti; - duhovnik lahko mašuje zasebno; - zdravi verniki lahko pridejo v cerkev molit, a ne več kot 10 naenkrat in v oddaljenosti najmanj 1,5 m; - verouk je prekinjen do preklica; - vsi smo povabljeni, da molimo za zdravje in blagoslov; - sveti maši lahko sledite po televiziji, po radiu ali na FB iz raznih župnij.

Župnik mašujem vsak dan po vaših namenih, spremljajte me v molitvi od doma. Prosim, da bi naročali maše (po telefonu ali e-pošti).

Župnijski urad je zaprt, župnik pa dostopen le po telefonu 041/588964 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Verouka zaradi virusne nevarnosti, do nadaljnjega, ne bo. Starše prosimo, da z otroki pogledate veroučno snov; otroci naj berejo dobre knjige za SBP.

Spletne strani o prenosu maš, obvestilih itd.: www.katoliska-cerkev.si; www.sku.rkc.si; www.portal.pridi.com; www.kp.rkc.si …