Krst prejmeta danes po maši: v Kromberku Tai Markočič, Breg 18 c in na Vogrskem Enej Berce, 157 g. Staršem čestitamo in voščimo lepe vzgoje!

Križev pot k sv. Katarini je danes s pričetkom izpred župnijske cerkve ob 15h. V dežju bo pobožnost v cerkvi.

Križev pot molimo v postu v cerkvi na Vogrskem ob sredah, v Kromberku pa ob petkih pred mašo.

ŽPS Vogrsko ima sestanek jutri po maši. Spomnite drug drugega!

Župnijska karitas Kromberk z voščili obišče ostarele do srede 14. 3.

Prvoobhajanci in starši pridete na pripravo v petek ob 18h (5 lekcij).

Cvetna nedelja: k blagoslovu prinesimo oljčne vejice ali drugo zelenje; pri maši poslušamo pasijon.

Velikonočna spoved: v Kromberku bo spovedoval g. Lojze v petek (23. 3.) od 1730 dalje, na Vogrskem pa g. Marko v nedeljo (25. 3.) od 14h do 1530. Župnik bom spovedoval pred ali po maši.

Rajna: Marija Ušaj, Vogrsko 157 b (88 let) je umrla 8. marca in Aleksander Špacapan, Ajševica 32 (83 let) je umrl 13. 3. 2018. Naj počivata v miru!

Družinsko mašo in dan staršev v Kromberku danes še posebej oblikujejo starši in otroci 8. razreda, po maši pa za starše, še posebej mame, sodelujejo še ostali otroci.

Križev pot molimo v postu v cerkvi na Vogrskem ob sredah, v Kromberku pa ob petkih pred mašo.

ŽPS Kromberk ima sestanek v sredo ob 20h. Spomnite drug drugega!

K sv. Katarini bo križev pot prihodnjo nedeljo pričel izpred župnijske cerkve ob 15h. Vabljeni!

Obisk in blagoslov družin: v Kromberku sem zaključil. Še me lahko povabite. Nadaljujem na Vogrskem v ponedeljek, sredo, petek in soboto. Hvala za sprejem!

Kipec fatimske Marije romarice je v Kromberku še do velike noči, nato roma na Vogrsko. Družina ga vzame domov za dan ali dva, da ob njem molite v družini ali skupno s sosedi. Nato ga prinesete v cerkev, da ga prevzamejo drugi. Za vrstni red se vpišite!

Kvatrna miloščina za semenišče in za potrebe škofije je bila v Kromberku 205 €, na Vogrskem 135 €. Hvala!

Verouk nadaljujemo z rednim delom.

Župnijska karitas Vogrsko ima srečanje jutri po maši.

Križev pot molimo v postu v cerkvi na Vogrskem ob sredah, v Kromberku pa ob petkih pred mašo.

Družinsko mašo in dan staršev v Kromberku prihodnjo nedeljo, 11. marca še posebej oblikujejo starši in otroci 8. razreda, po maši pa za starše, še posebej mame, sodelujejo še ostali otroci. Vabljeni!

Obisk in blagoslov družin: v Kromberku sem zaključil. Še me lahko povabite. Nadaljujem na Vogrskem v ponedeljek, sredo, petek in soboto. Prosim, da mi ne ponujate hrane in pijače, med seboj pa se obvestite. Za blagoslov naj bo na pogrnjeni mizi križ ali podoba med svečama in blagoslovljena voda. Hvala za sprejem!

Kipec fatimske Marije romarice je še v Kromberku. Družina ga vzame domov za dan ali dva, da ob njem molite v družini ali skupno s sosedi. Nato ga prinesete v cerkev, da ga prevzamejo drugi. Ko ne bo več zanimanja, ga odpeljem na Vogrsko. Za vrstni red se vpišite!

Darinka Šuligoj, Vinka Vodopivca 5 (92 let) je umrla 23. 2. Naj počiva v miru!