Koronavirus: ob epidemiji - širitvi bolezni COVID-19 je Slovenska škofovska konferenca izdala stroga navodila v četrtek, 12. 3. za bogoslužja in obnašanje v cerkvi (glej https://katoliska-cerkev.si/izredna-navodila-slovenskih-skofov-za-preprecevanje-sirjenja-koronavirusa-covid-19-odpoved-svetih-mas-do-preklica): - odpovedane so vse maše z verniki, tudi podeljevanje zakramentov, zakramentalov in drugih pobožnosti; - duhovnik lahko mašuje zasebno; - zdravi verniki lahko pridejo v cerkev molit, a ne več kot 10 naenkrat in v oddaljenosti najmanj 1,5 m; - verouk je prekinjen do preklica; - vsi smo povabljeni, da molimo za zdravje in blagoslov; - sveti maši lahko sledite po televiziji, po radiu ali na FB iz raznih župnij.

Župnik mašujem vsak dan po vaših namenih, spremljajte me v molitvi od doma. Prosim, da bi naročali maše (po telefonu ali e-pošti).

Župnijski urad je zaprt, župnik pa dostopen le po telefonu 041/588964 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Verouka zaradi virusne nevarnosti, do nadaljnjega, ne bo. Starše prosimo, da z otroki pogledate veroučno snov; otroci naj berejo dobre knjige za SBP.

Spletne strani o prenosu maš, obvestilih itd.: www.katoliska-cerkev.si; www.sku.rkc.si; www.portal.pridi.com; www.kp.rkc.si …