Današnja papeška nedelja nas vabi, da se z zahvalno pesmijo Bogu zahvaljujemo za čudovitega papeža Frančiška. Za papeža je bil izvoljen 13.3.2013.

Danes ob 15.30 bo na Kapeli srečanje FSR.

V letošnjem Tednu družine od 19. - 25. 3. odkrivamo, zakaj je zakon zakrament za življenje sredi vsakdanjika. Zakonci ste povabljeni, da vsak dan v tem tednu naredite konkretne korake, opisane na zloženkah. Če jih naredite, boste odkrili lepoto Božjega namena za zakon in dobili moč v preizkušnjah.

Radijski misijon 2018 - Pošlji Svetega Duha na nas se bo začel danes. Vsak dan bo osrednji nagovor ob 17. uri, ki ga bodo imeli p. Vili Lovše, p. Branko Cestnik, g. Robert Friškovec, br. Jože Smukavec in msgr. Miro Šlibar.  Večerni pogovor z gosti bo ob 20. uri. Od ponedeljka do petka bodo ob 8. uri Svetovalnice na misijonsko temo dneva. Zaključek bo v soboto ob 9. uri s sveto mašo, ki jo bo daroval p. Marjan Čuden.

Postno predavanje dr. Andreje Poljanec na temo »Zakaj se bojimo sočutnega starševstva?« bo v četrtek ob 19.30 v kapeli župnijske cerkve v Dornberku.

Župnijski vrtec Hiša otrok organizira popoldanski program za starše in otroke od 0 do 3 leta. Program se začne 19. marca z uvodnim srečanjem za starše. Srečanja otrok skupaj z enim od staršev pa bodo vsakih 14 dni. Vabljeni vsi starši, ki imate otroke mlajše od treh let, da spoznate pristop k vzgoji po montessori metodi.Za več informacij pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.