Današnja miloščina je za obnovo naše cerkve. Za zahvalno nedeljo smo zbrali 896 Eur. Hvala za vse darove.

          Starši prvoobhajancev imajo srečanje v ponedeljek ob 19.30.

          Predavanje Miha Kramlija, vodja ambulante za zdravljenje ne kemičnih odvisnosti, bo predaval v torek ob 16.30 na temo »Radosti in pasti sodobne tehnologije«. Vabljeni

          Župnijska karitas ima srečanje v torek ob 19.30.

          Starši veroučencev od 4. do 7. razreda imajo srečanje v sredo ob 19.30

          Katehumenat – v soboto ob 17.30

Nova evangelizacija (skupina za versko poglabljanje odraslih) – v ponedeljek ob 19.30.

Župnijski pastoralni svet – v torek ob 19.30.

Katehetski zbor – v sredo ob 19.30.

Starši veroučencev 1. in 2. razreda – v četrtek ob 19.30.

Strežniki – v petek ob 17.uri.

Katehumenat– v soboto ob 17.30.

Otroško-mladinski pevski zbor ima vaje vsako nedeljo ob 10. uri. Tudi mladinci so povabljeni, da se vključijo in pomagajo otrokom prepevati Bogu.

Skavti bodo sodelovali pri župnijski maši v nedeljo ob 11.uri.

Pri naročanju svetih maš se vedno dogovorimo za določen datum. V veliki večini primerov se upošteva datum, v kolikor pa pride do osmine, pa lahko pride do spremembe. Obljubljena maša je v najbližji prihodnosti. Hvala za razumevanje.

V teh dneh smo zbrali za 20 mašnih namenov za pokojne, ki jih bodo maševali duhovniki, ki nimajo dovolj mašnih namenov. Hvala.

 

Največ, kar lahko naredimo še do svojih pokojnih je, da jim podarimo popolni odpustek, kar jim omogoča, da se rešijo trpljenja v vicah.

Priložnost za spoved bo vsak dan pred mašo, v petek od 17.30 bo na razpolago g. Cvetko. Veroučenci bodo imeli spoved v času verouka.

Vsi, ki ste že vključeni v molitev živega rožnega venca in tudi vse, ki bi radi molili za duhovne poklice, lepo vabljeni na srečanje, ki bo  v torek ob 19.30.

V petek obhajamo spomin vernih rajnih in je tudi prvi petek. To je lepa priložnost da več molimo za pokojne. Adoracija pred Najsvetejšim bo po jutranji maši in od 17.30 do večerne maše.

Obhajilo na domu za starejše in bolne bo v petek dopoldne. Tisti, ki ne morete k maši več kot en mesec, pokličite duhovnika, da vam prinese obhajilo.

Hvala za miloščino na misijonsko nedeljo. Darovali ste za misijone 1.100 €.