»Sprejeli so nas neverjetno ljubeznivo.«

To bi bilo sijajno spričevalo za vsakogar izmed nas, za konec življenja na zemlji in sprejem na »nebeških vratih« Biti sprejet (in sprejemati) neverjetno ljubeznivo začasa življenja, v času bolezni, umiranja in smrti (brez evtanazije) in po smrti v večnosti. To je (naloga) in plačilo zanjo  v neuničljivi valuti. Pridružimo se tednu molitve za edinost, ki smo ga začeli v sob.18.jan.

Starši naših veroučencev- negledena starost otrok -  vabljeni na predavanje za starše, (22.1. ob 18.uri v ž. Solkan). Pogovor s staršema. (glej plakat)  

V mesecu marcu 2020, bomo po petih letih, v župnijah spet obnavljali ŽPSvete na področju Slovenije. Premislimo, koliko smo pripravljeni  sodelovati z izbiro in sprejemom zaupane nam odgovornosti in  pomoči pri življenju župnije.        

Svetopisemska družba tudi v letošnjem letu vabi, da se pridružimo vsaj mini »svetopisemskemu maratonu«, ki bo pri nas 26. januarja    pod geslom: »Živite kot otroci luči« z enournim branjem izbrane svetopisemske knjige v nedeljo, pred obema mašama.