• Srečanje staršev danes po maši, druga možnost v torek, 14. nov ob 19.30. Upoštevajmo, da bodo tudi 2. krog srečanj za ostale z  istim poudarkom (misijon, namigi kako otrokom podariti krščanski dom ...) Tako jih ne boste podvajali pač pa spodbujali še sozakonca ali skrbnike ...)
  • En mesec do začetka misijona  je ugoden čas, da vzamemo misijonske svečke za vsako družino po eno  in posredujemo tudi tistim, ki sami do njih ne morejo v upanju, da bodo hvaležni za spodbudo. Znamenje sveče je »nemi klic« k  molitvi, ki jo posamezne družine ali posamezniki zmoremo za duhovno rodovitno dogajanje v času misijona in po njem.
  • V preteklem tednu so bile  naše orgle deležne posega mojstra g. Marjana Bukovška in njegovega pomočnika Jožeta (za to delo »specializiranih internistov in  kirurgov«), ki sta posegla v njihovo notranjost, obudila nekatere piščali, pokritizirala nekatere svojevoljne posege »prve pomoči« in poskrbela za uglasitev. Najbližjim ne bo težko zaznati posega, nam vsem pa naj pomagajo, da se  tudi s svojimi  glasovi še bolj kot inštrument, v živo  pridružujemo  slavljenju Boga.